ΤΟ UNICARS CORPORATE LEAGUE 5X5 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

  • by

Μετά από 7 μήνες διακοπής λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί από την κυβέρνηση, το UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5 επαναρχίζει σήμερα με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Το εταιρικό πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου 5×5 διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από την εταιρεία UNICARS, σε συνεργασία με τον Όμιλο της MC DIGITAL MEDIA και την YS STADIUM.

Η φετινή διοργάνωση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, μιας και ο αριθμός των 26 ομάδων αποτελεί ρεκόρ, απόδειξη της εξαιρετικής οργάνωσης κάτω από την οποία διεξάγεται το εν λόγω εταιρικό πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του αυξημένου αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν, έχουν δημιουργηθεί δύο γκρουπ μετά από κλήρωση. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στα υπερσύγχρονα γήπεδα YS STADIUM στον Άγιο Αθανάσιο, με τους αγώνες να προσδίδουν σπουδαίο θέαμα κάθε βδομάδα.

Λόγω της μακράς αποχής που υπήρξε, το UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5 θα συνεχίσει την διεξαγωγή αγώνων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με ένα πολύ μικρό διάλειμμα τον Αύγουστο, με την Φιέστα Λήξης να προγραμματίζεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

Όλες οι πληροφορίες, ρόστερ ομάδων, βαθμολογίες, αναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://unicars.protathlima.com/

Μέγας Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η εταιρεία UNICARS.

#ReadyToBelong
#UnityIsStrength