Πρεμιέρα στο UNICARS CORPORATE LEAGUE 5X5 με την συμμετοχή 26 ομάδων!

  • by

Η εταιρεία UNICARS, σε συνεργασία με τον Όμιλο της MC DIGITAL MEDIA και την YS STADIUM, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5.

Η φετινή διοργάνωση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, μιας και ο αριθμός των 26 ομάδων αποτελεί ρεκόρ, απόδειξη της εξαιρετικής οργάνωσης κάτω από την οποία διεξάγεται το εν λόγω εταιρικό πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Λόγω του αυξημένου αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν, έχουν δημιουργηθεί δύο γκρουπ μετά από κλήρωση. Οι αγώνες θα διεξάγονται, πλέον, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στα υπερσύγχρονα γήπεδα YS STADIUM στον Άγιο Αθανάσιο, με την φετινή χρονιά να αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες!

Το UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5 θα έχει διάρκεια 8 μήνες, με την Φιέστα Λήξης να είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2021.

Όλες οι πληροφορίες, ρόστερ ομάδων, βαθμολογίες, αναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του UNICARS CORPORATE LEAGUE 5×5 θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://betonalfa.protathlima.com/

Μέγας Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η εταιρεία UNICARS.

ReadyToBelong

UnityIsStrength